Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, je nach Geschmack
- 10 g Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- ½ Knoblauchzehe (optioneel)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst
of 40 g Zitronensaft, frisch gepresst, frisch gepresst, - ½ TL Salz und etwas mehr nach Geschmack
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Wasser
- 500 g Garnelen, roh, groß, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Garnelen mit Schale)
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
of 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchel, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 691 mg
Alternatieve recepten
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Muscheln in Weißweinsud
35min
Garnelensalat
25 min
Linguine mit Garnelen
35min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 Std.
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min