Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g kleine Tintenfische, ganz, gesäubert, in Streifen (1 cm)
- 60 g trockener Weißwein
- 1 ½ TL Salz
- 650 g Wasser
- 1 - 2 Pck. Tintenfisch-Tinte, flüssig
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Linguine
- 1 Zitrone, in 4 Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1sa
Muscheln und Wolfsbarsch
1sa
Spargel-Papaya-Cocktail
35 dk
Limettenpappardelle mit Gambas
1 godz. 20 min
Scharfe Garnelensuppe
35 dk
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 dk
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1 Std. 10 Min
Thai-Lachs-Päckchen
45 Min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 dk
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 dk