![Schwarze Linguine Schwarze Linguine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FDD69865-323A-4156-A296-9C41BD7F3AAF/Derivates/51E94D55-0D57-4427-BC82-C746A49BFA37.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g kleine Tintenfische, ganz, gesäubert, in Streifen (1 cm)
- 60 g trockener Weißwein
- 1 ½ TL Salz
- 650 g Wasser
- 1 - 2 Pck. Tintenfisch-Tinte, flüssig
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Linguine
- 1 Zitrone, in 4 Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Saibling mit Artischocken
40 Min
Garnelencurry
35 Min
Linguine mit Garnelen
35 Min
Garnelen Curry
30 Min
Garnelen-Chili
40 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Pasta mit Tintenfisch
40 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min