Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g kleine Tintenfische, ganz, gesäubert, in Streifen (1 cm)
- 60 g trockener Weißwein
- 1 ½ TL Salz
- 650 g Wasser
- 1 - 2 Pck. Tintenfisch-Tinte, flüssig
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Linguine
- 1 Zitrone, in 4 Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 Min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Karibische Paella aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Penne mit Muscheln
1h 5 min
Shrimp Creole
40 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5 min
Linguine mit Garnelen
35 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min