Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Pecorino, in Stücken
- 400 g Lammfleisch, sehnenfrei, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Möhren, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Zweiglein Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 30 g natives Olivenöl
- 100 g Rotwein
-
150
g Eiertomaten, in Stücken (2-3 cm)
of 150 g geschälte Tomaten, in Stücken (2-3 cm) - 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- 1 Prise Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 360 g Pappardelle, trocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2586 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Weiße Bolognese
1h 30min
Tintenfischsauce
40 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20min
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min