![Pappardelle mit Lammragout Pappardelle mit Lammragout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86E4866D-1033-4ED8-9F9B-8207D000485B/Derivates/24594DF2-A159-4C3A-9F4F-97EF9D98B847.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Pecorino, in Stücken
- 400 g Lammfleisch, sehnenfrei, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Möhren, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Zweiglein Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 30 g natives Olivenöl
- 100 g Rotwein
-
150
g Eiertomaten, in Stücken (2-3 cm)
of 150 g geschälte Tomaten, in Stücken (2-3 cm) - 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- 1 Prise Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 360 g Pappardelle, trocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2586 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Safran-Hühnchen-Penne
35 Min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 godz. 20 min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Zitronenhuhn mit Bulgur
1 Std.
Lammragout mit Möhrencouscous
30 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40 Min
Zitronenreis
40 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.