Teriyaki-Lachs
TM31 TM5

Teriyaki-Lachs

3.9 (105 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 Stücke Lachsfilet, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
  • 5 Prisen Pfeffer
  • 150 g Teriyaki-Sauce
  • 1 EL schwarze Sesamkörner
  • 200 g Reisnudeln, breit (3 mm)
  • 1500 g Wasser, kochend heiß
  • 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt, in Stücken
  • 1 Knoblauchzehe
  • 2 TL Limettensaft
  • 200 g Geflügelfond
  • 300 g Zuckerschoten, schräg halbiert
  • 10 Stängel Koriander, abgezupft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2366 kJ / 566 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
58 g
Vetten
19 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten