Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Ghee (siehe Tipp)
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Salz
- 180 g stückige Tomaten
- 40 g Wasser
- 350 g Garnelen, roh, geschält, groß
- 5 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 587 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Chicken Saag
50 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Schweinefilet Vindaloo
2 godz. 30 min
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Hähnchen Tikka Masala
1 Std.