Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tonkatsu-Sauce
- 30 g Worcester-Sauce
- 15 g dunkle Sojasauce
- 15 g Austernsauce
- 40 g Ketchup
- 10 g Zucker
Japanische Kroketten und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (3 x 3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 150 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 10 g dunkle Sojasauce
- 3 Prisen Pfeffer
- Speisestärke zum Bearbeiten
- 2 Eier
- Mehl zum Panieren
- Panko zum Panieren
- Öl zum Ausbacken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 701 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 920 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso-Udon-Suppe
8 Std. 30 Min
Blumenkohl Buffalo Style
1 Std.
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 Min
Miso-Udon-Carbonara
25 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10 min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45min
Ramen mit karamellisiertem Seitan Hauptgang Menü 3
2h
Umami-Gewürzpaste
15min
Wan Tans mit Chilisauce
50 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 Std. 40 Min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min