Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Sushi Reis
- 370 g Wasser und mehr zum Einweichen
-
250
g Garnelen, roh, geschält, entdarmt
of 250 Garnelen, roh, geschält, TK, entdarmt, aufgetaut - 50 g grüne Erbsen, frisch oder TK
- 50 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 30 g helle Sojasauce
- 20 g Sesamöl, geröstet, und etwas mehr zum Beträufeln
- 30 g Austernsauce
- 20 g Reisessig
- 1 - 1 ½ TL brauner Zucker
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 3 Frühlingszwiebeln, in Ringen, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1467 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1564 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl-Couscous-Bowl mit Ponzu-Thunfisch und Wasabi-Mayo
20min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 min
Gebratener Gemüse-Reis mit Garnelen
45 min
Pad Thai
40 min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 min
Khao Pad (Gemüsereis)
1 Std. 30 Min
Garnelen-Fajitas mit Joghurt-Guacamole und Sprossen
25 min
Lachs-Krabben-Pasta
35 min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30 min
Asia-Reis mit Garnelen
40 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min