Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 15 g Honig
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Wasser und mehr zum Kochen
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- 500 g Tagliatelle
- 1 Dose Safranfäden (0,1 g)
- 100 g Crème fraîche
- 5 Salbeiblätter, in feinen Streifen
- 15 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3844 kJ / 919 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 793 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croque Monsieur
20min
Pappardelle in Pfefferbutter
20min
Linguine mit Pesto Primavera
20min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20min
Pasta mit Salbei-Butter
40min
Spargel-Korma
45min
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45min
Kalbsfilet mit Radieschen und pinkem Stampf
1 Std. 10 Min
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40min
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25min
Miso-Udon-Nudeln
20min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min