Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo
TM6

Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo

4.3 (58 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 100 g Weißwein, trocken
  • 750 g Wasser, heiß
  • 250 g Perlgraupen, mittel
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • ½ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 150 g Chorizo, scharf, in Würfeln
  • 20 g Butter, in Stücken
  • 30 g Pinienkerne
  • 50 g Rucola

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2024 kJ / 480 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
46 g
Vetten
23 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten