Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Weißwein, trocken
- 750 g Wasser, heiß
- 250 g Perlgraupen, mittel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Chorizo, scharf, in Würfeln
- 20 g Butter, in Stücken
- 30 g Pinienkerne
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2024 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Griechischer Auflauf mit Risoni, Feta und Oliven
2 Std.
Mediterraner Graupensalat
50 Min
Graupenrisotto mit Seeteufel
45min
Graupenrisotto mediterran
50 Min
Thai-Nachos
1 Std. 10 Min
Stamppot mit Endivien
30 Min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Salsiccia-Risotto
30 Min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 Min
Veganer Glasnudelsalat
25 Min