![Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/644d8e6b-22ee-4659-8065-0f5b190eccfc/Derivates/b66cbed8-13ee-4b93-8daa-8eb37f6933e5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Weißwein, trocken
- 750 g Wasser, heiß
- 250 g Perlgraupen, mittel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Chorizo, scharf, in Würfeln
- 20 g Butter, in Stücken
- 30 g Pinienkerne
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2024 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Grünes Risotto
35 min
Reis-Thunfisch-Salat
40 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Khao Pad (Gemüsereis)
1 Std. 30 Min
Kantonesischer Garnelen-Reis
50 dk
Thunfisch Bolofritten
45 dk
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Salsiccia-Risotto
30 min
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1h
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Pappardelle in Pfefferbutter
20 min
Zitronen-Basilikum-Eis
12 godz.