Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 250 g Reis, parboiled
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Essig
- 30 g Zucker
- 5 g Curry
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 30 g Rosinen
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1-2 cm)
- 200 g Möhren, in Stiften (1 x 2 cm)
- 500 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- 2 Bananen, reif, in Scheiben (1 cm), zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1994 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 991 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Szechuan-Spaghetti
50min
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1 Std. 25 Min
Paneer Makhani
1h
Cashew-Hähnchen
40min
Indischer Gemüsereis
1h
Curry-Reis mit Gewürzjoghurt
45min
Marokkanische Harira
1h
Meatballs Tikka Masala
50min
Butter-Paneer-Masala
40min
Chicken Korma
45min