Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 250 g Hartweizengrieß
- 125 g Wasser
- ¼ TL Salz
Burrata-Creme
- 200 g Burrata, abgetropft
- 50 g Trüffelöl
- ½ - ¾ TL Salz (siehe Tipp)
- 3 - 4 Prisen Pfeffer
Agnolotti-Füllung
- 50 g Pinienkerne
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 35 g Schalotten, halbiert
- 40 g Trüffelsauce (z. B. Salsa Tartufata)
- 150 g Ricotta
- ¼ TL Limettenschale
- ¼ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
Fertigstellung
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- Hartweizengrieß zum Bearbeiten
- 2 Eigelb, verquirlt
- 20 g Feldsalat zum Garnieren
- Trüffel, frisch, gehobelt, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 6165 kJ / 1473 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 96 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 2747 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Espresso-Martini
5min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Spinat-Walnuss-Risotto
35min
Nusskruste für Fleisch oder Fisch
10 Min
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25 Min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1h 25min
Trüffelrisotto
45min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45min
Mediterranes Risotto mit Roastbeef und gebackenen Tomaten
1hod. 10min
Salsiccia-Risotto
30min