Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 ½ TL Dijon-Senf
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 2 ½ TL Dill
- 1440 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 150 g)
- 10 g Butter, kalt
- 300 - 400 g Fenchel, halbiert
- 1 rote Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Apfel, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Lachs mit Porree und Currysauce
1 Std.
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 Min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 Std. 15 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45 min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45 min