Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lachsfrikadellen
- 350 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Streifen Limettenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- ½ TL Salz
Gurkensalat und Fertigstellung
- 400 g Salatgurke, Bio, streifig geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 20 g Pflanzenöl
- 20 g Limettensaft
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 g Sojasauce
- 50 g frische Mungobohnensprossen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2452 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10min
Feine Königsberger Klopse
1 Std.
Garnelensalat
25min
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30 Min
Grüne Kartoffelsuppe mit Lachs
30 Min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1h 15min
Garnelen-Bohnen-Frittata
45 Min
Lachsbuletten
40 Min
Möhren-Hirsotto mit Lammfilet im Bärlauchmantel
45 Min
Linsen-Garnelen-Bowl mit Kräutersauce
40 Min
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1 Std.