![Casarecce-Salat mit Blumenkohl und Nüssen Casarecce-Salat mit Blumenkohl und Nüssen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E75DD3A7-6E07-475C-9D8F-68E8E7E83E32/Derivates/ae4aed78-6a3f-4f4c-8aa8-74631d6b9582.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 400 g Casarecce
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 EL Olivenöl
- 50 g Haselnüsse
- 400 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 250 g Spargel, grün, in Stücken (5 cm)
- 100 g Zuckerschoten, in Streifen
- 3 EL Weißweinessig
- 3 EL Estragonsenf
- 5 Prisen Pfeffer
- 150 g Schinken, gekocht, in Würfeln (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3109 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20 Min
Tartelettes mit Kaiserschoten und Schinken
1 Std.
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 min
Moules et frites
45 Min
Pfannkuchen mit Meeresfrüchten (海鲜泡菜煎饼)
40 Min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1 Std. 30 Min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 Min
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1 Std. 15 Min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Fenchelgemüse
30 min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min