Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Wasser
- 3 Eier
- 1 Bund Radieschen, in dünnen Scheiben (1 mm)
- 3 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Kartoffeln, gegart, z.B. vom Vortag, fein gewürfelt
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 4 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ½ Salatgurke, entkernt, in Stücken
- 750 g Joghurt, 10% Fett
- 1 Zitrone, unbehandelt, die Hälfte der Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 TL Kurkuma
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 967 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatensuppe mit Orangensaft
40 Min
Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran
40 Min
Oliven-Schafskäse-Omelette
30 Min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 Min
Camembert-Soufflé
45 Min
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 Min
Tomaten-Margarita
20 Min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Vol-au-vents mit Kabeljau
50 Min
Erdbeer-Gazpacho
40 Min
Sweet Hot Gazpacho
25 Min
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Chili-Knoblauch-Öl
1 Std. 20 Min