Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schneidebohnen, in Stücken (3 cm lang)
- 530 g Wasser
- 300 g dicke Bohnen, TK
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, in Stücken
- 350 g Tomaten, gemischt, davon 100 g in Stücken und 250 g in mundgerechten Stücken
- 5 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 TL körniger Senf
- 40 g Weißweinessig
- 60 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1157 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Speck-Salat
30min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40min
Bohnensalat mit Feta
1h
Romanesco-Salat
1h 40min
Blumenkohlsalat
40min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Reissalat
1h 30min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min
Salatsauce für Blattsalate
10 min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Reissalat mit buntem Gemüse
1h 45min