![Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED53C6AF-2032-4952-8DE0-DD6B9FF0DCDD/Derivates/41b76020-6f9c-43dd-9130-5dc206816871.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2800 g Wasser, kalt
- 1 Zitrone, unbehandelt, halbiert, Saft ausgepresst
- 1500 g Schwarzwurzeln
- 1 TL Salz
- 270 g Butter, in Stücken
- 750 g Kartoffeln, geviertelt
- 70 g Weißwein
- 3 Eigelb (Kl. M)
- ½ - 1 TL Curry
- 4 Prisen Pfeffer
- 200 g Roastbeef, in dünnen Scheiben
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3785 kJ / 904 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min
Topinamburpüree
40 min
Pastinakenpuffer
40 min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40 min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1 Std. 5 Min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Apfelrotkohl
1h 10 min
Apfelrotkohl aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Mangoldcremesuppe mit Hack
35 min
Kartoffelklöße
25h