Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 100 g Porree, in Stücken
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Wirsing, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 650 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Prise Kümmel
- 200 g Schmelzkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 663 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Grünkohlcremesuppe
45 Min
Radieschensuppe
25min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Mangoldcremesuppe
30 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 Min