Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Radieschen (ca. 2 Bund), halbiert
- 400 g Rettich, frisch, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, Sorte Pink Lady, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 15 g süßer Senf
- 20 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Eier, wachsweich gekocht, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 439 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Krautsalat mit Leberkäse
25 Min
Radisalat
10min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min
Möhrensalat mit Erdnüssen
10min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 Min
Weißkohlrohkost
10min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 Min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 Min
Bunter Rettichsalat
1h 10 min
Griechischer Weißkrautsalat
2h 15min