Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Rettich, weiß, lang (ca. 700 g), in Stücken (2 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 2 geh. TL Senf
- 40 g Essig
- 30 g Öl
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Rucola
- 500 g Radieschen, bunt, halbiert
- 1 gelbe Paprika, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 662 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Krautsalat mit Leberkäse
25 Min
Radisalat
10min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min
Rosenkohlsalat
25 Min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 Min
Romanesco-Salat
1 Std. 40 Min
Blumenkohlsalat
40min
Weißkohlrohkost
10min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 Min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 Min
Radieschen-Rettich-Salat
15min