Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, roh, in kleinen Würfeln (1 cm), siehe Tipp
-
100
g Joghurt, 3,5% Fett
of 100 g Schmand - 40 g Mayonnaise
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 639 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min
Weißkohlsalat
2h 20min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Chinakohl-Salat
15min
Rote-Bete-Salat mit Apfel
10min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Feldsalat mit Möhrendressing
10min
Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)
1 godz.