![Rote Bete warm (Buraczki na ciepło) Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5484D12-EF82-4D18-879E-DC4E78BA3C96/Derivates/14500DA5-ACB3-4F42-BBE7-2D4AD67CBFDC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 15 g Butter
- 10 - 15 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 10 - 15 g Zucker, nach Geschmack
- ¼ TL Salz
- 50 g Sahne
- 5 - 10 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Scharlotka
2h
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 Min
Rote-Bete-Salat
1 Std. 15 Min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 Std. 50 Min
Paprika-Auberginen-Mus
1 Std.
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Grünkohlcremesuppe
45 Min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 Min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 Std. 35 Min