![Frankfurter Kräuter-Pesto Frankfurter Kräuter-Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/103A1D32-7E97-4F1E-B2BF-3D88FCCFB72C/Derivates/B81D0D0F-126E-4A80-BB14-6378E4BA4AC3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Kürbiskerne
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 50 g Frankfurter grüne Kräuter, abgezupft
- ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 1 Ei, hart gekocht, halbiert
- 50 g Rapsöl
- 30 g Senf
- 100 g Saure Sahne
- 15 g Weißweinessig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1204 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 Min
Grüner Kräuteraufstrich
25 Min
Frankfurter Kräuter-Pesto
15 Min
Balsamico-Feigen
40 Min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 Min
Grüne Salatsuppe
40 Min
Champignoncreme
10 Min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 Min
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
10 Min
Kräuter-Pesto
15 Min
Rucolapesto
10 Min
Radieschen-Dip
10 Min