Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
-
3
Stängel Estragon, abgezupft
of 2 TL Estragon, getrocknet - 200 g Schmand
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 487 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Aioli, klassisch
10 λεπτ.
Aioli à la Axel Henkel
10 λεπτ.
Rote Mojo Sauce
10 λεπτ.
Zitronenbutter
5 λεπτ.
Aioli light
5 λεπτ.
Kräuterbutter au Café de Paris
1ωρ. 10 λεπτ.
Scharfe Aioli
10 λεπτ.
Safran-Aioli
40 Min
Kräuter-Aioli, light
5 λεπτ.
Mojo für Meeresfrüchte
10 λεπτ.
Kräuterbutter
10 λεπτ.
Kräuter Aioli ohne Ei
20 Min