Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
- 5 Knoblauchzehen
- 180 g Sonnenblumenöl
- 100 g Vollmilch, kalt
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Olivenöl
- 20 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 11032 kJ / 2635 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 275 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estragon-Aioli ohne Ei
10min
Schnelle Aioli
10min
Honig-Senf-Dip
10min
Kräuterbutter
5 Min
Currysauce
40min
Kräuterbutter
10min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min
Feta-Paprika-Dip
10min
Paprika-Schafskäse-Dip
10min
Aioli, klassisch
10min