Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Schalotten, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 2 Gläser getrocknete Tomaten, in Öl (à 280 g), abgetropft und 30 g Öl aufgefangen
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 1 Zitrone, Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Olivenöl zum Bedecken
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3488 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Feta-Creme
10 dk
Pesto mit Rucola und Chili
5min
Petersilie-Chili-Pesto
10 dk
Frankfurter Kräuter-Pesto
15 min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 dk
Tomatenpesto
10 dk
Walnuss-Pesto
10 dk
Pilz-Walnuss-Pesto
40min
Paprika-Pesto
40min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 dk
Olivenpesto
15 min
Möhren-Rucola-Pesto
10 dk