Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, halbiert (80 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 750 g Wasser
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 500 g Rosenkohl, halbiert
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Prisen Muskat
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Streifen (2 cm)
- 3 EL Öl
- 1 Radicchio, länglich (250 g), in Streifen (3 cm)
- ½ TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Sahne
- 200 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3090 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 842 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Stielmuseintopf mit Feta
1 Std.
Stielmus-Untereinander
50 Min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1 Std.
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45 Min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 Min
Steckrübenpüree
45 Min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 Min
Wirsing-Möhren-Curry
1h 10min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 Min
Kartoffel-Möhren-Gemüse mit Bratwurst
35 Min