Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butterschmalz
- 100 g Speckwürfel
- 1 TL Paprika edelsüß
- 500 g Sauerkraut, frisch
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 3 Wacholderbeeren
- 300 g Apfelsaft
- 200 g Geflügelfond
- 500 g Pastinaken, in Stücken (3 cm)
- 200 g Kabanossi, in Stücken
- 1 EL Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2085 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensuppe
8h 45 phút
Rote-Bete-Eintopf
1h 30 min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Sauerkraut-Eintopf
35min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3 Std.
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10 min
Dicke Bohnen und Erbsen mit Honig-Birnen
50min
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40min
Spanischer Bohnentopf
1h 10 min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35 min