Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Rote Bete, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Weißkohl, in Stücken
- 150 g Suppengrün, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 g Rindfleisch (Brust), in mundgerechten Stücken
- 10 g Essig
- 10 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1428 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)
1 Std.
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 Min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 Min
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Grüne Minestrone
45 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 Min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min