Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
-
360
g Salsiccia
of 360 g Bratwurst, roh, grob - 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 500 g grüne Bohnen, halbiert
- 500 g passierte Tomaten
- 1 Dose weiße Riesenbohnen (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 10 Oliven, grün, entsteint
- 3 TL Honig
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2138 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50 min
Arroz Brut
1h
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Dreierlei Linsensüppchen
50 min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Italienischer Linseneintopf
1h
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Bunte Bohnensuppe
50 min