Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, in Ringen (3 mm)
- 600 g Schellfischfilet, ohne Haut und Gräten
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 425 g Naturjoghurt
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Pflanzenöl
- 40 g Butter
- 2 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1313 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1h 10min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min
Meeresfrüchte Korma
40 min.
Jungli Laal Maas
5 Std.
Fisch-Minestrone
50min
Fisch-Piccata
1h
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Garnelen Bhuna
30 min