Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, in Ringen (3 mm)
- 600 g Schellfischfilet, ohne Haut und Gräten
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 425 g Naturjoghurt
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Pflanzenöl
- 40 g Butter
- 2 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1313 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15 min
Jungli Laal Maas
5 Std.
Edelfischragout
35 Min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50min
Kreolischer Fisch
35 Min
Indisches Lammcurry
1h 30 min
Thai-Lachs-Päckchen
45 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1 Std. 10 Min
Garnelencurry mit Topinambur
45 Min