Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mangold-Röllchen
- 500 g Wasser
- 1 Mangold, groß (ca. 750 g), nur die Blätter, Stiele beiseitegelegt
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 100 g Möhren, in Scheiben (2 cm)
- 125 g Rinderhackfleisch, mager
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence
- 50 g Quinoa
Sauce und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 500 g stückige Tomaten
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Lachs-Rouladen mit Reis und Meerrettichsauce
1 Std.
Mangoldwickel
1 Std.
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1 godz. 40 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Vegetarische Mangoldrouladen
1 Std. 30 Min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min
Grünkohl-Pasta mit Lachs
35 min
Bärlauch-Rub
2h 10 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Wirsing-Speck-Salat
30 min
Bärlauchpaste
20min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1h 10min