Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund gemischte Kräuter, frisch, abgezupft
- 55 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 2 Eier, hart gekocht, gepellt, halbiert
- 100 g Milch
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 10 g Zitronensaft
- 10 g scharfer Senf
- Salz zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 917 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Endiviensalat-Suppe
35 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 Min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10min
Spargelragout
50 min
Radieschendressing
10min
Bärlauch-Tortilla
1 Std.
Spargelcurry
35 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 Min
Radieschen-Zaziki
10min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 Min
Roter Frischkäse
5min