Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 800 g Flaschentomaten, Stielansätze keilförmig eingeschnitten
- 1 Salzzitrone, geviertelt, Fruchtfleisch entfernt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Fenchelsaat
- 5 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 700 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, am Stück, ohne Gräten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Safranfäden (0,1 g)
-
½
TL Piment d'Espelette
of ½ TL Paprika rosenscharf - 1 Bund Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1455 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Edelfischragout
35 min
Fischsuppe
1h 40min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25min
Garnelen-Chili
40min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Tagine mit Seeteufel
1u.
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 Std. 20 Min