![Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/109690.jpg)
Compatibele versies
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinierter Lachs
- 20 g Dill, abgezupft
- 120 g grobes Salz
- 80 g Zucker
- 15 g Wodka
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Lachsfilet, frisch, mit Haut (ca. 300 g)
Zitronen-Dill-Creme
- 100 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 20 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Bund Dill, abgezupft
Buchweizen-Blinis
- 100 g Buchweizen-Mehl
- 150 g Wasser
- 1 TL Backpulver
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Butter zum Braten
Garnierung und Fertigstellung
- 35 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 15 g weißer Balsamessig
- 10 g Honig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3831 kJ / 902 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 分钟
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1小时 20 分钟
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26 godz.
Bouillabaisse
1 Std.
Geflügelleber-Pastete
1klst 10 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Fischsuppe
1 godz. 40 min