Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber, in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 515 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 λεπτ.
Putello Tonnato
4hod.
Bouillabaisse
1ωρ.
Fischsuppe
1h 40min
Seeteufel in Sauce
1ωρ.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 λεπτ.
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Geflügellebercreme
5h 30 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Tagine mit Seeteufel
1ωρ.
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4hod.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min