Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
- 400 g Tomaten, geviertelt
- 500 g Wasser
- 150 g Weißwein
- 30 g Anisschnaps (z.B. Pernod)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Zucker
- 500 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 20 - 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 790 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45 Min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Fisch-Minestrone
50 min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Fischsuppe mit Gemüse
40 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Pfeffermakrelen-Suppe
35 min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min
Nordische Minestrone
30 min