Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blättchen weiße Gelatine
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 500 g Ricotta
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 799 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Joghurt-Beeren-Terrine
10sa 30 dk
Thunfischpâté
4h 20min
Forellenmousse
5min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Forellencremesuppe
40min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min