Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blättchen weiße Gelatine
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 500 g Ricotta
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 799 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellenmousse
5 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Weißweinsuppe
45 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1h 40 min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 Std. 20 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Putello Tonnato
4 Std.
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min