Apparaten en Accessoires
Ricotta-Terrine mit Basilikum
Voorbereiding 20min
Totaal 5u.
8 Portionen
Ingrediënten
-
weiße Gelatine6 Blättchen
-
Basilikum ohne Stiele1 Bund
-
Sahne200 g
-
Ricotta500 g
-
Salz nach Geschmack½ - 1 TL
-
weißer Pfeffer2 Prisen
-
Muskat1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
799 kJ /
191 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva l'Italia
75 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min.
Forellen-Erbsen-Terrine
7hod. 45min.
Zabaglione
15min.
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24hod.
Spargel-Scampi-Terrine
10hod.
Wassermelonen- Gazpacho
1hod. 30min.
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min.
Tomaten-Cocktail
30min.
Birnen-Walnuss-Terrine
5hod. 20min.
Limoncello-Creme
5hod.
Gebrannte Eierlikörcreme
1hod. 15min.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4hod.