Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Rotwein (trockener Rotwein, z.B. Beaujolais)
- 100 g Zucker
- 1 TL Honig
- 2 Zimtstangen (ca. 5 g)
- 3 Gewürznelken
- 800 g reife Birnen, geschält, geviertelt und entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Sardische Joghurtcreme
9 godz.
Panna Cotta al caffè
5 Std.
Limoncello-Creme
5 Std.
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Christstollenparfait
8 Std. 30 Min
Rhabarber-Chutney
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15 min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1 Std.
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Balsamico-Feigen
40 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.