Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Graved Lachs, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45 min
Ravanello Tonnato
20min
Tomaten-Cocktail
30min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45 min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 Min