![Preiselbeer-Chutney Preiselbeer-Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/942417F4-3A60-4A8F-BDF3-E3DC6448A0DB/Derivates/E5639908-E317-46A2-B400-036A0284CBBB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 10 g Rapsöl
- 4 Gläser Wild-Preiselbeeren (Abtropfgew. je 135 g), abgetropft
- 30 g Rotweinessig
- 1 TL Chilipulver
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Gelierzucker 2:1
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3614 kJ / 863 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 186 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2ч. 45 мин.
Aprikosensenf
1 Std.
Feigen-Chutney
40 Min
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 min
Mojo Amarillo
45 Min
Zitrus-Aioli
10min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 Min
Erdbeerchutney
35 min
Rotweinbutter
3h 20min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Zitronenbutter
5min