Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnuss-Rosmarin-Teig
- 80 g Walnüsse, gehackt oder Walnusshälften
- 40 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 EL Rosmarin, abgezupft
- 230 g Vollkorn-Weizenmehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
Limoncello-Füllung
- 80 g Zucker
- 1 - 2 Zitronen, unbehandelt, 1 EL Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 80 g Zitronenlikör Limoncello
- 1 Ei
- 4 Eigelb
- 200 g Sahne, 32 - 35 % Fett
- 8 Feigen, geachtelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2244 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Butterscotch-Karamellsauce
15 Min
Zabaglione mit Orangenlikör
15 Min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1h 25min
Pistazien-Cheesecakes mit Mango
2h 30min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1 Std.
Safranmousse
2 Std. 15 Min
Zitronentarte
4u.
Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen
4h 40min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Zabaglione
15 Min
Zitronen-Baiser-Tarte
2h 30min