Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Limetten-Kapern-Mayonnaise
- 200 g neutrales Öl
- 2 Bio-Limetten
- 75 g Milch
- 30 g Kapern, eingelegt
- ¼ TL Salz
- 1 TL Senf
- 60 g Sauerrahm
Fischburger
-
¼
Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
of ¼ Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 650 g weiße Fischfilets, ohne Haut, gefroren, angetaut, in Stücken (3 cm)
- 1 Semmel, in kleinen Stücken
- 150 g Garnelen, roh, geschält, TK, angetaut
- 20 g Fischsauce
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ei, mit 1 EL Milch verquirlt
- 5 EL Panko Paniermehl
- Sesamöl zum Einfetten
- 10 Burger Buns (siehe Tipp)
- 50 g grüner Salat
- etwas Gurke, in Scheiben
- etwas Paradeiser, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2453 kJ / 586 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Fischlaibchen
30min
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5h
Lachs-Burger mit Kresse-Mayonnaise und grünem Spargel
1 Std. 40 Min
Wilde Burger mit Cumberland-Rotkraut
3u. 15min
Fischburger mit Koriander Mojo
45min
Graved Lachs
48 Std.
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Bouillabaisse
1h
Sommer-Cocktailsauce
20min
Lachs-Burger
25min