Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Paradeiser, halbiert
- 10 g Gin
- 30 g weißer Balsamico-Essig
- 2 ¼ - 2 ¾ TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 ½ TL Agar-Agar
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 40 g Olivenöl und etwas mehr für die Paradeisflakes
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Sherry (optioneel)
- 100 g Rucola
- Cherrytomaten, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 991 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2ωρ. 40 λεπτ.
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min