Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Paradeiser, halbiert
- 10 g Gin
- 30 g weißer Balsamico-Essig
- 2 ¼ - 2 ¾ TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 ½ TL Agar-Agar
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 40 g Olivenöl und etwas mehr für die Paradeisflakes
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Sherry (optioneel)
- 100 g Rucola
- Cherrytomaten, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 991 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbiskernparfait
5sa 45 dk
Weiße Tomatensuppe
40 min
Thunfischpâté
4h 20min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Geflügelleber Crème brûleé
13 Std.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Überbackene Zwiebeln mit Erdäpfelfülle
1 godz. 15 min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6h
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Rhabarber- Golatschen mit Ziegenkäse
2h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h