![Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B57C7D3-A43B-42CE-8A06-9234D6487C16/Derivates/1B59939C-A451-4A67-8E1F-62B88ECAE85C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Paradeiser, halbiert
- 10 g Gin
- 30 g weißer Balsamico-Essig
- 2 ¼ - 2 ¾ TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 ½ TL Agar-Agar
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 40 g Olivenöl und etwas mehr für die Paradeisflakes
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Sherry (optioneel)
- 100 g Rucola
- Cherrytomaten, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 991 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15min
Kürbiskernparfait
5hod. 45min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1h 40min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4ч. 35 мин.
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Steirische Fischsulz
7h
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1 godz.
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min