Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 9 Salbeiblätter
- 40 g Haselnüsse
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Ricotta, abgetropft
- 1 Ei
- 3 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- 6 TL Wild-Preiselbeeren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Champignon-Terrine
3 Std. 50 Min
Terrine Provençale
2h
Vollkorn-Osterkranz mit geräucherter Forelle und Ei
1h 45min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Thunfischpâté
4h 20min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Tomaten-Cocktail
30min
Putello Tonnato
4h
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h