![Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aae78a67-b810-425c-8a8c-705a6cbefb50/Derivates/abbce1ff-7fdc-48c0-a209-2f874b0d5a5e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Walnusshälften
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 15 g Balsamico, dunkel
- 20 g Öl
- 20 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Erythrit
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 250 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 10 g Kürbiskerne
- 150 g gemischter Blattsalat, grob zerzupft
- ½ Birne, reif, in Scheiben (ca. 140 g)
- 80 g Hirtenkäse, light, grob zerbröselt
- 100 g Granatapfelkerne (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20min
Blumenkohlsalat mit Hähnchen
50 мин.
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1u. 10min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 мин.
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Zitronen-Wermuth-Vinaigrette mit Ofengemüse
1h
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Spargelsalat
20min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40min