Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 250 g Perlgraupen, mittel
- 15 g Öl
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Radieschen, in dünnen Scheiben
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- ½ Salatgurke, entkernt, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 50 g Feta, grob zerbröselt
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 10 g Senf
- 10 g Honig
- 15 g Essig
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1083 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 min
Mediterraner Dinkel-Salat
30 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Maultaschensalat
30 min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1 godz.
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 min
Champignon-Rucola-Salat
30 min
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 min
Mediterraner Graupensalat
50 min
Chinakohl-Salat
15min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Pesto-Weizen-Salat
30 min