![Quinoa-Tomaten-Dip mit Avocado Quinoa-Tomaten-Dip mit Avocado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2a6f92a384e6a9f2f72ac72f592c7be5/Derivates/e062cf3a871f9dc384247f65fd676fc26d05293b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Quinoa
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Avocado, in Würfeln (2 cm)
- 120 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 150 g Radieschen, halbiert
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 TL Agavendicksaft
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Chiliflocken, getrocknet
- 3 g Knoblauchsalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 738 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 647 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalische Veggie-Patties
1 Std. 35 Min
Maronen-Kokos-Suppe
40p
Veganer Salatkäse-Ersatz
2h 45min
Grüne Bohnen-Hummus
45min
Rhabarber-Salsa
15 min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 Min
Spargel-Nuss-Pasta
45min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 min
Veganer Himbeer-Mandel-Kuchen
5h 30min
Linsen-Curry-Aufstrich
40p
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10p
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 min