Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Weizenmehl Type 405 etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 20 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 250 g Fenchel, in dünnen Scheiben
- 30 g Walnusshälften
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Saure Sahne
- 100 g Sahne
- 3 Eier
- 2 Eigelb
- 200 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Rote Bete, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1948 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1 Std. 30 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Flammkuchen mit Roter Bete und Pflaumen
45 min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1 Std. 30 Min
Provenzalische Tarte
1h 15 min
Möhren-Quiches
1 Std. 10 Min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Grünes Risotto
35 min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 min