Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g)
- 200 g Crème fraîche
- ½ TL Oregano
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
- 40 g Oliven, grün, entsteint, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 100 g Feta, zerbröselt
- 60 g Rucola
- Olivenöl zum Beträufeln
- Balsamico, hell, zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1153 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feta-Nudeln
30 Min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 Std.
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Mediterrane Langos
1 godz. 30 min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3h
Spinat-Crostini
20min
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
40min
Caprese-Baguette
14h
Caprese Wraps
10min
Gemüse-Grill-Pfännchen
25 Min